ساخت نوعی رنگ ضدعفونی‌ کننده برای بیمارستان‌ها تلسکوپ فضایی هابل با چهار تصویر جدید و زیبا ۳۵ سالگی‌اش را جشن گرفت پرسپولیس تنها نماینده ایران در مسابقات Efootball لیگ نخبگان آسیا تریلر جدید بازی Ghost of Yotei منتشر شد + زمان انتشار صورت خندان آسمان شب | زمان و شیوه رصد آرایش نادر ماه و زهره و زحل نتایج یک تحقیق جدید: کلاغ‌ها هندسه می‌فهمند! اولین شبکه ۱۰G جهان با سرعت دانلود ۱۰ گیگابیت‌برثانیه در چین راه‌اندازی شد ۲۵ درصد نسل Z فکر می‌کنند هوش مصنوعی خودآگاه شده است تسهیل‌گری سازمان تنظیم مقررات در زمینه هوش مصنوعی دولت برای آموزش هوش مصنوعی به دانش‌آموزان، معلمان و والدین پلتفرم رایگان آماده کرده است دانشمندان وجود اولین سیاهچالۀ بدون ستاره در کهکشان راه شیری را تأیید کردند پاول دورف: فرانسه می‌خواهد به پیام‌های رمزگذاری‌شده کاربران تلگرام دسترسی داشته باشد دولت و ایرانسل با همکاری هم دستیار هوشمند ارائه خدمات معرفی می‌کنند نخستین بارش شهابی سال در راه آسمان ایران افتتاح غیررسمی بزرگ‌ترین موزه تمدنی جهان در مصر نتیجه تحقیقات جدید: در بسیاری از خمیردندان‌ها ‌فلزات خطرناک وجود دارد کشف شواهدی جدید از وجود حیات باستانی در مریخ قابلیت شگفت‌انگیز ChatGPT: شناسایی موقعیت مکانی عکس‌ها پروژه‌های بلندپروازانه برای زندگی بشر زیر آب انسان‌ها و ربات‌های انسان‌نما در مسابقه دو ماراتن چین رقابت کردند + فیلم
سرخط خبرها

گوگل و اپل، متهم گروگان گیری اطلاعاتی

  • کد خبر: ۶۵۴۰۶
  • ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۴
گوگل و اپل، متهم گروگان گیری اطلاعاتی
گوگل و اپل به تازگی از سوی شرکت‌های کوچک‌تر دنیای فناوری متهم به «گروگان گیری اطلاعاتی» شدند. شرکت‌های Spotify، Tile و Match می‌گویند مجبور به پرداخت کمیسیون‌های بالا و از دست دادن توان رقابتی خود برای ادامه حضور در اپ استور و گوگل پلی شده اند.
نجفی | شهرآرانیوز - گوگل و اپل به تازگی از سوی شرکت‌های کوچک‌تر دنیای فناوری متهم به «گروگان گیری اطلاعاتی» شدند. شرکت‌های Spotify، Tile و Match می‌گویند مجبور به پرداخت کمیسیون‌های بالا و از دست دادن توان رقابتی خود برای ادامه حضور در اپ استور و گوگل پلی شده اند. کمیته پیگیری شکایت در سنای آمریکا می‌گوید اپل و گوگل از قدرت خود برای حذف یا سرکوب اپلیکیشن‌ها در رقابت با محصولات خود استفاده می‌کنند و با تحمیل هزینه‌های گزاف به آن‌ها بر فضای رقابتی اثر می‌گذارند.
 
تنها راه عرضه مؤثر و مستقیم محصولات شرکت‌های کوچک‌تر استفاده از پلتفرم‌های گوگل و اپل است. این ۲ شرکت نیز با ایجاد یک مونوپلی عظیم، مانع از اصلاح آن می‌شوند. برای نمونه، اپل به تازگی از AirTag رونمایی کرده است که با استفاده از آن‌ها می‌توان دستگاه‌های گمشده را با استفاده از اپلیکیشن Find اپل جست وجو کرد. این محصول کپی برداری مشهودی از SmartTag سامسونگ و Bluetooth Tracker شرکت Tile با ۱۰ سال قدمت شناخته شده است. در مورد دیگری، اپلیکیشن‌های اجتماعی Spotify و Match از الزام به پرداخت تا ۳۰ درصد از درآمد‌های حاصل از پرداخت‌های درون اپلیکیشنی خود به گوگل و اپل شکایت کرده اند و آن را غیررقابتی می‌دانند.
 
اپل در پاسخ به این اتهام گفته است درآمد‌های ناشی از حق اشتراک اپلیکیشن‌ها صرف تأمین امنیت کاربران و تضمین کارایی نصب‌ها می‌شوند. به همین دلیل، به اپلیکیشن‌های بسیاری اجازه عرضه در اپ استور را نمی‌دهد. از دیدگاه کمیته بررسی کننده پرونده در سنا، کاربران باید مجاز به نصب هر آنچه می‌خواهند روی دستگاه‌های خود باشند. این مسئله نه تنها از لحاظ فناوری که از لحاظ حقوق شهروندی نیز ناقض آزادی‌های فردی کاربران است.
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->